Hogyan kerül a klíma a helyére?
Nagyon fontos, hogy a megrendelővel közösen egyeztessük az egységek pontos helyét. Nem kerülhet bárhova! Fontos szempontok az egészség, az esztétika, és a technikai határok. Szerelőink csak javasolnak, a végső döntés az Öné. De ne feledje, később áthelyezni másik helyre plusz költség!

A beszerelés folyamán igyekszünk minimális felfordulást okozni! Ha kell néhány bútort arrébb teszünk, hogy ne sérüljenek meg, lefóliázzuk, letakarjuk. A szerelés folyamán több lukat kell fúrni a falakba, ez némi porral jár, amit porszívóval begyűjtünk. A fúrások némi zajjal járnak, ha társas házban laknak, a szomszédokat célszerű erről tájékoztatni.

A beltéri egységet össze kell csövezni, kábelezni a kültéri egységgel, ezeket a csöveket vagy dekoratív műanyag csatornában, vagy kérésre falhoronyban helyezzük el.

Ezután következik a beüzemelés, ami vákuumszivattyúzásból, hűtőközeg ráengedésből, beszabályozásból és szivárgás vizsgálatból áll.

Ha mind ez megtörtént, akkor tájékoztatjuk a kedves vásárlót a berendezés helyes használatáról, és a karbantartási és garanciális tudnivalókról.

Kitöltjük a garancia lapot, és az elvégzett munkáról szóló számlát, valamint átadjuk a magyar nyelvű használati utasítást.

A szerelés folyamán keletkezett hulladékot feltakarítjuk magunk után!

Egy alap szerelés 3 méteren belüli csőtávolságon belül kb. 4 órát vesz igénybe.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

>>> vissza <<<


Mobil:        06 20/203-1577
Klima Lux 99 Kft.